Bumbieri sarkanvīnā

Bumbieri sarkanvīnā

Noteikti pievienojiet garšvielas, ja vien jums pret tām nav izteiktu iebildumu, jo tās ēdienam piešķir lielisku garšas siltumu un pilnību.

Sastāvdaļas

400 ml sarkanvīna, 1 TK cukura, 2 bumbieri, garšvielas pēc izvēles – mēs iesakām kanēli un krustnagliņas

Pagatavošana

4 porcijas

1. Sarkanvīnu ar cukuru, katliņā vārot, reducē uz pusi. Bumbierus nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem serdes. Bumbieru pusītes kopā ar sarkanvīnu liek SousVide maisiņā, pievieno garšvielas un ar vakuumu noslēdz.

2. Vakuuma maisiņu novieto 3. līmeņa plauktā un gatavo SousVide režīmā 95°C 15 minūtes.

Pasniegšana
Šim desertam lieliski piestāv vaniļas mērce.


  • Laima muss ar aveņu mērci

    Mērces asuma saspēle ar saldo laima musu padara šo par izcili gardu desertu, kas turklāt arī lieliski izskatās. 

  • Šokolādes rulete

    Bagātīgs pudiņš pieaugušajiem, kas būs piemērots pat visizsmalcinātākajām vakariņām.