Kādi ēdiena gatavošanas trauki ir piemēroti indukcijas gatavošanas zonām?

Pēdējoreiz atjaunots 10.02.2020 12:33

Jautājums:

  • Kādi ēdiena gatavošanas trauki ir piemēroti indukcijas gatavošanas zonām? 

Attiecas uz:

  • iebūvētu inukcijas plīti 
  • brīvstāvošu plīti ar indukcijas plīts virsmu  

Risinājums:  

1. Ēdiena gatavošanas trauki ir piemēroti indukcijas plītij, ja:

  • ūdens ļoti ātri uzvārās zonā, kurā iestatīta augstākā sildīšanas pakāpe;
  • magnēts pielīp pie virtuves trauku apakšpuses. 


Ēdiena gatavošanas trauku pamatnēm jābūt pēc iespējas biezākām un plakanākām.  

2. Trauku materiāls  

  • Pareizs:  čuguns, tērauds, emaljēts tērauds, nerūsējošs tērauds, daudzslāņu dibens (ko ražotājs norādījis par pareizu).
  • Nepareizs: alumīnijs, varš, misiņš, stikls, keramika, porcelāns. 


3. Ēdiena gatavošanas trauku izmēri:  

  • Indukcijas gatavošanas zonas līdz zināmai robežai automātiski pielāgojas ēdiena gatavošanas trauka apakšas izmēram. 
  • Taču tam nepieciešams minimālais diametrs, kas atkarīgs no gatavošanas zonas lieluma.
  • Skatiet pilnu aprakstu lietotāja rokasgrāmatā, jo metodes var atšķirties atkarībā no ierīces modeļa. 
  • Varat lejupielādēt lietošanas rokasgrāmatu šeit
Piesakiet remonta pakalpojumus
Piesakiet remonta pakalpojumus

Izvēlies AEG remonta servisa speciālistus un saņem fiksētu cenu par ierīces remontu. Mēs noteiksim remonta apjomu un nepieciešamās rezerves daļas un piedāvāsim jums fiksētu cenu par labojumiem.