Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes. Turpinot izmantot šo mājas lapu, nemainot sava tīmekļa pārlūka sīkdatņu iestatījumus, jūs piekrītat, ka mēs izmantojam sīkdatnes.

Lai uzzinātu vairāk, iepazīstieties ar mūsu sīkdatņu lietošanas noteikumiem.

Kā uzlabot jau pazīstamu ēdienu garšu

Rūpīgi izvēlēti galda piederumi, šķīvji un produkti stikla kastē.

Garšas uzlabošana

4. solis: pieredze

Ēdiena baudīšanā piedalās ne tikai garša, bet arī redze un tauste. Izmainot ēdiena vizuālo noformējumu, formu un struktūru, jau ierastās receptes kļūs par kaut ko aizraujošu.

Dažādu ēdienu izlase, kur katra sastāvdaļa ir precīzi izvietota.

Nogaršojiet ar acīm

Ēdiena krāsai ir liela nozīme – gluži tāpat kā ar garšu, mēs jau iepriekš iztēlojamies to, kā ēdienam jāizskatās. Arī tas, kā ēdiens izvietots uz šķīvja, var ietekmēt garšu. Iesakām apaļus, baltus šķīvjus, lai izceltu saldu garšu, un melnus, stūrainus šķīvjus, lai akcentētu sāļus ēdienus.

Atklājiet tvaiku

Nogaršojiet ar ausīm

Fona skaņas un mūzika virtuvē var pilnībā mainīt maltītes baudīšanas pieredzi. Augsti toņi uzlabo saldu vai skābu garšu, savukārt zemi toņi ietekmē rūgtu vai umami jeb tā saukto piekto garšu. Ieteicamais fona mūzikas skaļums nedrīkst pārsniegt sarunu skaļumu. Svarīgi arī, lai tvaika nosūcējs darbojas pietiekami klusi, lai netiktu izjaukta harmonija.

Iepazīstiet tvaika nosūcējus
Stikla trauki un atbilstošākā mūzika

Šokolādes suflē ielikta karote.

Nogaršojiet ar pirkstu galiņiem

Tas, kādu sajūtu ēdiens rada, kad tam pieskaramies, rada lielu daļu no kopējā iespaida. Sous Vide gatavošana ar tvaiku ir labākais veids, kā gūt nevainojamu tekstūru, sākot ar maigu steiku un beidzot ar sulīgu šokolādes kūku. Pat tas, kā galda piederumi ieguļ plaukstā, var mainīt kopējo maltītes iespaidu. Smagāki galda piederumi var likt maltītei šķist svarīgākai, tikmēr glāžu forma un svars iespaidos dzērienu garšu.


Vai zinājāt?

  • Ir izpētīts, ka baltais vīns garšo labāk zilā vai sarkanā vidē.
  • Glāzes forma var noteikt, kā mēs uztveram maltītes un dzērienu kvalitāti.
Pacelta glāze

Garšas uzlabošana ir pilnībā atkarīga no vēlmēm un apņemšanās. Svarīga ir izpratne, kā atrast labākās maltītes sastāvdaļas, kā gatavot, lai gūtu labāko rezultātu, un pasniegt, lai radītu neaizmirstamu pieredzi.

Tagad ir pienācis laiks izbaudīt.


ATKLĀJIET VAIRĀK AR AEG

Izcila stikla kopšana

Uzturiet pat pašus trauslākos stikla traukus nevainojami tīrus. Mūsu trauku mazgājamajās mašīnās ir īpaši izstrādāti fiksatori trauku drošībai.

Atklājiet ProClean

Uzlabota virtuves vide

Pats svarīgākais patīkamai ēdiena gatavošanai un baudīšanai ir svaigs gaiss. Mūsu tvaika nosūcēji uzlabo virtuves vidi ar klusu un efektīvu tvaika nosūkšanu. 

Iepazīstiet tvaika nosūcējus

Gatavojiet ar tvaiku jaunā līmenī

SousVide gatavošana padara pieejamas jaunākās gatavošanas metodes, kuras lieto profesionāli pavāri.

Atklājiet tvaiku

 
 
Aizvērt
 

Izvēlieties, kur jūs vēlaties to koplietot

Aizvērt