Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes. Turpinot izmantot šo mājas lapu, nemainot sava tīmekļa pārlūka sīkdatņu iestatījumus, jūs piekrītat, ka mēs izmantojam sīkdatnes.

Lai uzzinātu vairāk, iepazīstieties ar mūsu sīkdatņu lietošanas noteikumiem.

Kā meklēt sastāvdaļas

Stikla kastē augošas salātu lapas, kas liecina par garšas uzlabošanas izcelsmes pīlāru.

Garšas uzlabošana

1. solis: izcelsme

Koncentrējoties uz pārtikas izcelsmi un izprotot to, jūs varat atklāt pāris gardus un veselīgus garšas uzlabošanas veidus. Tas atkarīgs ne tikai no virtuves, bet arī produktu izcelsmes – zemi, klimatu, un apstākļiem, kādos dzīvo dzīvnieki, no kā tiek iegūta gaļa un piens.

Avokado.

Kvalitāte ir svarīgāka par kvantitāti

Nepārspējamas garšas garantija ir atkarīga no apstākļiem jau labu laiku pirms gatavošanas. Lai iegūtu gardu maltīti, izvēloties sastāvdaļas, pievērsiet uzmanību kvalitātei, nevis kvantitātei. Piemēram, tomāti, kas audzēti ārā, satur divreiz vairāk C vitamīna nekā tie, kas audzēti siltumnīcā. Turklāt tajos ir daudz lielāks antioksidantu daudzums, kas uzlabo garšu un aromātu. Tāpēc, lai jūsu ēdieni garšotu izcili, izvēlieties kvalitatīvus produktus


Tirdzniecības vietu izvēle

Kvalitatīvi produkti tiek audzēti noteiktās sezonās un reģionos, kā daba to ir paredzējusi. Kad lielveikalā nonāk svaigs tomāts, tas patiesībā ir jau deviņas dienas vecs. Augļi un dārzeņi turpina gatavoties arī pēc ražas novākšanas, tādējādi vietējo produktu izvēle nozīmē, ka varat baudīt ēdienu, kas ir par līdz pat 55% uzturvielu bagātāks.

Sparģeļi

Uz paplātes pasniegta laša, vistas, liellopu gaļas un bekona tuvplāns.

Mūsu ēdiens ir tas, no kā tas barojas

Ir teiciens, ka mēs esam tas, ko mēs ēdam, un tas pats attiecas uz ēdienu. Piemēram, kvalitatīvā augsnē augušas ogas ir uzturvielām bagātākas. Tas, vai govs ir ēdusi zāli vai labību, ietekmē liellopa gaļas garšu, turklāt šādu liellopu steikiem būs arī dažāds taukvielu daudzums, kā arī vitamīnu un minerālvielu līmenis.


Tagad, kad zināt, cik svarīgi ir izvēlēties labākos produktus, gādājiet, lai tie tādi arī paliktu. Ja zināsiet, kā tos labāk uzglabāt, tie ne tikai būs ilgāk ēdami, bet arī būs garšīgāki.

 

Turpinājums nākamajā sadaļā


ATKLĀJIET VAIRĀK AR AEG

Pasargājiet sava ēdiena garšu

Ērtības, ietilpība un efektīva veiktspēja. Uzturiet pārtiku svaigu ilgāk, pateicoties jaunākajai TwinTech tehnoloģijai.  

Atklājiet ProFresh

 
 
Aizvērt
 

Izvēlieties, kur jūs vēlaties to koplietot

Aizvērt