Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes. Turpinot izmantot šo mājas lapu, nemainot sava tīmekļa pārlūka sīkdatņu iestatījumus, jūs piekrītat, ka mēs izmantojam sīkdatnes.

Lai uzzinātu vairāk, iepazīstieties ar mūsu sīkdatņu lietošanas noteikumiem.

Apkope un palīdzība

Ledusskapji

Atrodiet ēnainu vietu, kur novietot savu ledusskapi. Regulāri to pārbaudiet. Izmantojiet jaunu pieeju pārtikas produktu sasaldēšanai. Šie padomi var ietekmēt jūsu ledusskapja energoefektivitāti.

Piedomājiet pie tā, kur novietojat savu ledusskapi.
• Būtisku elektroenerģijas ietaupījumu var panākt, novietojot ledusskapi vēsā vietā - izvairieties no tā novietošanas
siltuma avotu tuvumā, piemēram, pie cepeškrāsnīm, radiatoriem vai tiešos saules staros. • Apsveriet ledusskapja izolēšanu no sienas vai apsildāmās grīdas.

Atkausēšana:
• Bieža atkausēšana nodrošinās tīru dzesētāju bez bieziem ledus slāņiem, ļaujot tam darboties vēl efektīvāk. Atkausēšana jāveic, kad ledus slāņa biezums sasniedzis 3-5 mm biezumu.

Durvju aizvēršana:
• Nomainiet ledusskapja durvju blīves, kad jums šķiet, ka durvis kārtīgi neaizveras.
• Noslaukiet no ledusskapja putekļus. Aizmugurē esošajam kondensatoram un vietai zem ledusskapja jābūt bez putekļiem un pagājušās nedēļas ēdienu paliekām.
• Mēģiniet neturēt durvis vaļā pārāk ilgu laiku, kā arī pārāk bieži tās neviriniet. Kad siltais gaiss iekļūst ledusskapī, kompresors tiek nevajadzīgi ieslēgts.
• Vēlreiz pārbaudiet, vai nav šķēršļu, kas traucētu durvīm kārtīgi aizvērties.
• Daudzas AEG ierīces ir aprīkotas ar signālu, kas ieslēdzas, kad durvis ir atstātas pusvirus.

Vispirms atdzesējiet:
• Karstus ēdienus vispirms vajadzētu atdzesēt pirms likšanas ledusskapī. Tvaiks veicina apledojuma veidošanos dzesētājā. Taču veselības un higiēnas apsvērumu dēļ neturiet ēdienu istabas temperatūrā pārāk ilgu laiku.
• Atkausējiet sasaldētus produktus ledusskapī. Tas garantēs drošāku atsaldēšanu un optimālu saldēšanas iekārtas izmantošanu.
• Piemērota temperatūra ir 4-5 °C robežās.

Pēc tam sasaldējiet:
• Produktus, kas jāsasaldē (kad tie ir vēsi), vispirms vajadzētu ievietot ledusskapī un tikai pēc tam - saldētavā.
• Izvairieties no lieka apsarmojuma nodalījumā, hermētiski iepakojot visus produktus pirms to ievietošanas saldētavā.
• Piemērota temperatūra ir -18°C līdz -20°C robežās.

 
 
Aizvērt
 

Izvēlieties, kur jūs vēlaties to koplietot

Aizvērt